Mad til fest efter kundens ønsker

Hos Skipperkroen tilbyder vi mad til fest til alle typer selskaber i omegnen af Køge, Greve og Herfølge. Vi har mange års erfaring med catering og levering af mad. Vi kan selv huse store og små selskaber, hvis du ønsker mad til fest, der er i høj kvalitet.

I samråd med dig sammensætter vi en menu, der er unikt tilpasset dine ønsker, så du får en lækker menu til din fest. Mangler du et lokale til din fest, kan du holde den hos os, men ellers bringer vi gerne ud. Når du bestiller mad til fest hos os, kan du altid forvente en gastronomisk oplevelse. Vi går ikke på kompromis med maden eller servicen.

Bestil mad til fest i høj kvalitet

Skal du holde fest, er vi klar med maden. Vi laver festmaden fra bunden af lækre, friske råvarer. Vi tilbyder en bred palette af delikate retter, og du kan få det præcis, som du ønsker det - også selvom du ikke finder det her på siden.​ Vi sammensætter nemlig menuen efter dine ønsker. Prøv også det klassiske smørrebrød i lækre versioner, ved eksempelvis din næste reception.

Alle vores retter er skabt med afsæt i, at skabe begejstring og glæde. Vi nyder at glæde vores gæster og kunder, med lækker mad i høj kvalitet, som smager fantastisk. Har du en fest i horisonten, står vi gerne for maden, så du ikke skal bekymre dig om det.

God service og velsmagende mad

Hvorfor selv lave festmaden, når du kan få dygtige kokke til at gøre det for dig til en skarp pris? Vi har masser af erfaring med at lave mad til fest. Vi følger med tiden og laver lækre menuer, der passer til både årstid og fest, og vi yder altid en god service. Lad os hjælpe dig med din fest, så den bliver både vellykket og velsmagende.

Husk at vi også har selskabslokaler til din fest eller andet arrangement. Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på mad til din fest. Ring på telefon 56 65 02 64 eller send os en mail på mail@skipperkroenkoege.dk. Vi glæder os til at lave mad til dig og dine gæster - enten hos os eller med udbringning.​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Find vej:

Havnen 25
​4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

E-mail: ​mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

social-facebook-circular-button

Åbent alle dage

Køkken:

Søndag til torsdag 

11:30-21:00

Fredag til lørdag

Kl. 11.30-21.30

Restauration:

Mandag til søndag 

kl. 11.30-22.00/23.00​