Festmenu 1​

​Forret

Røget Andebryst

m. blåbær, peberrod, blomme kompot, urter og crütons

Hovedret

Helstegt Krondyrsfilet m. bacon

ristede svampe, stegte kartofler m. tranebær, honing bagte rødbeder samt vildt-fløde sauce.​

Dessert

Vinter krydderet Concorde

Let krydderet pære m. vanilieis høvlet chokolade, ristet nødder​

Pris 465,-kr​

Menu til jul eller nytår? Se vores tilbud​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25

4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

Åbent alle dage

Køkken:

Mandag til Torsdag

Kl. 11.30-21.00

Fredag til Lørdag

​Kl. 11.30-21.30

Søndag 

Kl. 11.30-16.00

Restauration:

Man til søndag 

kl. 11.00-22.00/23.00​

Skipperkroen Køge ApS
Havnen 25
4600 Køge