Selskabsmenu 5

​Forret

Tunmousse på sprødsalat m. grønne asparges, cherrytomater, flutes, og dildcreme

Hovedret

Helstegt kalvefilet med nye små ovnbagte kartofler, rødvins sauce

sommerlig kartoffelsalat m. ruccola og salatost

grøn salat med forårsløg, og crütons

tomat salat med mozzarella og basilikum

Dessert

Jorbær/Rababar trifli med Markroner, vaniliecreme, og mynte

Pris 425,-kr​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Find vej:

Havnen 25
​4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

E-mail: ​mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

social-facebook-circular-button

Åbent alle dage

Køkken:

Søndag til torsdag 

11:30-21:00

Fredag til lørdag

Kl. 11.30-21.30

Restauration:

Mandag til søndag 

kl. 11.30-22.00/23.00​