Sommer menu 2

​Forret

Tunmousse på sprødsalat m. grønne asparges, cerrytomater, croütons, og dildcreme

Hovedret

Helstegt kalvefilet med nye små ovnbagte kartofler, rødvins sauce

sommerlig kartoffelsalat m. ruccola og salatost

grøn salat med forårsløg, og crütons

tomat salat med mozzarella og basilikum

Dessert

Jorbær/Rababar trifli med Markroner, vaniliecreme, og mynte

Pris 425,-kr​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25

4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

Åbent alle dage

Køkken:

Mandag til Torsdag

Kl. 11.30-21.00

Fredag til Lørdag

​Kl. 11.30-21.30

Søndag 

Kl. 11.30-16.00

Restauration:

Man til søndag 

kl. 11.00-22.00/23.00​

Skipperkroen Køge ApS
Havnen 25
4600 Køge