Aften​

kl. 17.00 - 21.30

Supper- serveres med hjemmebagt flutes

Jordskokkesuppe

med grøn olie og rugbrødcroutoner

​kr. 85,-​

Foretter - serveres med hjemmebagt flutes

GRAVAD LAKS

​på salat med hovmestersauce

​kr. 130,-​

Carpaccio

med olivenolie og parmesan

kr. 125,-​

REJECOCKTAIL

​med salat, kaviar, citron & dressing

kr. 95,-​

Fisk

STJERNESKUD

Stegt og dampet fiskefilet med rejer anrettet på salat, hertil flûte og dressing​

​kr. 155,-​

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

stegt i smør. Med hvide kartofler, smørsauce eller persillesauce

kr. 220,-​

FYLDT RØDSPÆTTE

med ragout af rejer, asparges og champignon. Hertil hvide kartofler og hummersauce

kr. 250,-​​​

Hovedretter

MEDAILLON AF KRONDYRFILET

Serveret med pocheret pære, tranebær, dagens kartoffel samt sauce bordelaise

​kr. 265-​

PAPRIKASCHNITZEL

af svinemørbrad stegt med cocktailpølser, bacon, champignon og perleløg. Hertil pommes frites og flødepaprikasauce

kr. 185,-​

WIENERSCHNITZEL

​af kalvefilet med ærter, smørsauterede kartofler & skysauce​

kr. 220,-​​​

STEGT FLÆSK

​med persillesauce & hvide kartofler

​kr. 155,-​

BIKSEMAD

med 2 spejlæg, rødbeder og rugbrød

kr. 155-​

PARISERBØF

med æggeblomme, pickles, rødbeder, løg, kapers og peberrod

kr. 155-​

Steaks

KALVEFILET

​med, dagens garniture og kartoffel, hertil sauce bordelaise 

​kr. 235,-​

BØF BEARNAISE

af oksefilet med dagens garniture, pommes frites og hjemmelavet bearnaisesauce

kr. 235,-​

Dessert

Tærte

med lemon curd og maengs

​kr. 79,-​

Chokolade

soufflé med vanilleis

kr. 79,-​

COUPE DANMARK

3 kugler vanilje is, flødeskum, chokoladesauce & nødder

​kr. 69,-​

Vanille parfait

med rabarber og brændt hvidt chokolade

​kr. 69,-​

Ost

FRITURESTEGT CAMEMBERT

med solbærsyltetøj​

​kr. 65-​

Kager

Petit Four 3 stk.

hjemmebagt

kr. 65,-​

Børnemenuer

BURGER

med salat & pommes frites med hjemmelavet remoulade

​kr. 85,-​

FISKEFILET

med pommes frites og hjemmelavet remoulade​

kr. 85,-​

PØLSE

med pommes frites & hjemmelavet remoulade

kr.55,-​​​

BØRNEIS

2 kugler is med chokoladesauce & flødeskum

​kr. 55,-​

Letsaltet stegflæsk

med persillesauce og hvide kartofler

​kr. 79,-​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25

4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

social-facebook-circular-button

Åbent alle dage

Køkken:

Mandag til Torsdag

Kl. 11.30-21.00

Fredag til Lørdag

​Kl. 11.30-21.30

Søndag 

Kl. 11.30-21.00

Restauration:

Man til søndag 

kl. 11.00-22.00/23.00​

Skipperkroen Køge ApS
Havnen 25
4600 Køge