Aften​

kl. 17.00 - 21.00

Supper- serveres med hjemmebagt flutes

JORDSKOKKESUPPE

med grøn olie og rugbrødcroutoner

​kr. 85,-​

HUMMERSUPPE

med krebsehaler, overhældt med cognac hertil brød

kr. 145,-

Foretter - serveres med hjemmebagt flutes

TARTELETTER

2 stk. med høns i asparges

​kr. 65,-​

REJECOCKTAIL

​med salat, kaviar, citron & dressing

kr. 95,-​

Fisk

STJERNESKUD

Stegt og dampet fiskefilet med rejer anrettet på salat, hertil flûte og dressing​

​kr. 155,-​

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

stegt i smør. Med hvide kartofler, smørsauce eller persillesauce

kr. 220,-​

FYLDT RØDSPÆTTE

med ragout af rejer, asparges og champignon. Hertil hvide kartofler og hummersauce

kr. 250,-​​​

Hovedretter

Bøf af oksefilet

med dagens garniture, pommes frites. Vælg mellem bearnaise- eller pebersovs​

​kr. 235,-​

PAPRIKASCHNITZEL

af svinemørbrad stegt med cocktailpølser, bacon, champignon og perleløg. Hertil pommes frites og flødepaprikasauce

kr. 185,-​

WIENERSCHNITZEL

​af kalvefilet med ærter, smørsauterede kartofler & skysauce​

kr. 220,-​​​

STEGT FL​ÆSK

​med persillesauce & hvide kartofler

​kr. 155,-​

BIKSEMAD

med 2 spejlæg, rødbeder og rugbrød

kr. 155-​

PARISERBØF

med æggeblomme, pickles, rødbeder, løg, kapers og peberrod

kr. 155-​

Dessert

ÆBLETÆRTE

med creme fraiche

​kr. 59,-​

PANNA COTTA

spørg tjeneren

kr. 69,-​

BØRNEIS

2 kugler is med chokoladesauce & flødeskum

​kr. 55,-​

VANILJE PARFAIT

med rabarber og brændt hvidt chokolade

​kr. 69,-​

Ost

FRITURESTEGT CAMEMBERT

med solbærsyltetøj​

​kr. 69,-​

Kager

GATEAU MARCEL

med vaniljeis

kr. 69,-​

Børnemenuer

LASAGNE

med gnavegrønt

​kr. 85,-​

FISKEFILET

med pommes frites og hjemmelavet remoulade​

kr. 85,-​

LETSALTET STEGEFLÆSK

med hvide kartofler og persillesovs

kr. 79,-​​​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Find vej:

Havnen 25
​4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

E-mail: ​mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

social-facebook-circular-button

Åbent alle dage

Køkken:

Søndag til torsdag 

11:30-21:00

Fredag til lørdag

Kl. 11.30-21.30

Restauration:

Mandag til søndag 

kl. 11.30-22.00/23.00​