Aften​

kl. 17.00 - 21.30

Supper- serveres med hjemmebagt flutes

ASPARGESSUPPE

med friske Asparges

​kr. 80,-​

HUMMERSUPPE

med urter i Julienne, krebsehaler, kammuslinger tilsmagt med cognac & creme fraiche

kr. 165,-​

Foretter - serveres med hjemmebagt flutes

GRAVAD LAKS

​på salat med hovmestersauce​

​kr. 125,-​

RØGET LAKS

anrettet på salat med røræg & kaviart

kr. 130,-​

REJECOCKTAIL

​med salat, kaviar, citron & dressing

kr. 95,-​

SNEGLE 8 STK

Vinbjerg snegle med hvidløgssmør på salat serveret med melon & dressing

​kr. 105,-​

Fisk

3 SLAGS SILD

marineret-, krydder- og karrysild med æg, løg, karrysalat samt rugbrød

​kr. 135,-​

SMØRSTEGT RØDSPÆTTE

stegt i smør. Med hvide kartofler, smørsauce eller persillesauce

kr. 220,-​

FYLDT RØDSPÆTTE

med ragout af rejer, asparges og champignon. Hertil hvide kartofler og hummersauce

kr. 250,-​​​

STJERNESKUD

Stegt og dampet fiskefilet med rejer anrettet på salat, hertil flûte og dressing

​kr. 155,-​

Hovedretter

MEDAILLON AF KRONDYRFILET

Serveret med nøddestegte kartofler, pocheret pære, tranebær samt champignon á la creme

​kr. 255-​

PAPRIKASCHNITZEL

af svinemørbrad stegt med cocktailpølser, bacon, champignon og perleløg. Hertil pommes frites og flødepaprikasauce

kr. 175,-​

WIENERSCHNITZEL

​af kalvefilet med ærter, smørsauterede kartofler & skysauce​

kr. 220,-​​​

STEGT FLÆSK

​med persillesauce & hvide kartofler

​kr. 149,-​

BIKSEMAD

med 2 spejlæg, rødbeder og rugbrød

kr. 155-​

PARISERBØF

med æggeblomme, pickles, rødbeder, løg, kapers og peberrod

kr. 155-​

Steaks

KALVEFILET

​med årstidens grøntsager, dagens kartoffel, sauteret spinat & champignon á la creme

​kr. 230,-​

BØF BEARNAISE

af oksefilet med årstidens grøntsager, dagens kartoffel og hjemmelavet bearnaisesauce

kr. 230,-​

ENGELSK BØF

af oksefilet med bløde løg, hvide kartofler, surt & skysauce

kr. 230,-​​​

Dessert

BANANASPLIT

3 kugler is, serveret med flødeskum, chokoladesauce og frugter

​kr. 95,-​

PANDEKAGER

​2 kugler is, flødeskum & jordbær marmelade

kr. 75,-​

NØRREKURV

Sprød kurv med 4 kugler is, flødeskum, chokoladesauce og frugt. Anrettet på hindbærcoulis

kr. 95,-​

COUPE DANMARK

3 kugler vanilje is med frugter, flødeskum, chokoladesauce & nødder

​kr. 70,-​

Ost

OSTETALLERKEN

5 slags ost med ristet brød, kiks samt frugt

​kr. 95-​

FRITURESTEGT CAMEMBERT

med solbærsyltetøj

kr. 60,-​

Kager

GATEAU MARCEL

chokoladekage serveret med vaniljeis​

​kr. 65,-​

KRANSEKAGE

hjemmebagt

kr. 145,-​

Børnemenuer

BURGER

med salat & pommes frites med hjemmelavet remoulade

​kr. 80,-​

FISKEFILET

med pommes frites og hjemmelavet remoulade​

kr. 75,-​

PØLSE

med pommes frites & hjemmelavet remoulade

kr. 45,-​​​

BØRNEIS

2 kugler is med chokoladesauce & flødeskum

​kr. 55,-​

EN PANDEKAGE​

med is og syltetøj​

kr. 55,-​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25

4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

Åbent alle dage

Køkken:

Mandag til Torsdag

Kl. 11.30-21.00

Fredag til Lørdag

​Kl. 11.30-21.30

Søndag 

Kl. 11.30-16.00

Restauration:

Man til søndag 

kl. 11.00-22.00/23.00​

Skipperkroen Køge ApS
Havnen 25
4600 Køge