Øl​ & Vand

GRØN TUBORG 4,6 % VOL.

​Grøn Tuborg er Danmarks første pilsner øl. Øllen er lys, da der udelukkende er anvendt pilsnermalt til brygningen.

Malten bliver lavet på et malteri i karakteriske friske aroma tilføjet let frugtpræg.

Perfekt til det klassiske danske frokostbord.

Fadøl 25 cl. kr. 40,-

Fadøl 50 cl. kr. 55,-​

TUBORG CLASSIC 4,6 % VOL.

Classics varme glød opnås ved brug af munchner-, karamel- og lidt affarvemalt. Aromaen er præget af den karakteriske friske Tuborg duft, der skabes af gæren. Den har en mere humlebitterhed end den grønne Tuborg, fordi der er brugt flere malte og mere humle. Perfekt til kalvekød, svinekød, kylling, stegt fisk og retter med oksekød.​

Fadøl 25 cl. kr. 40,-
Fadøl 50 cl. kr. 55,- ​​

TUBORG GULD 5,8 % VOL.
​Guld Tuborgs gyldne farve er opnået ved, at der udelukkende har været brugt pilsnermalt. Middelstærk og undergæret luksus øl. Den første guld øl blev lanceret af Tuborg i år 1895. Kendetegnet ved den er den gyldne dame på etiketten. Anbefales til sparsomt krydret dansk mad, kød med sauce og kartofler

Flaske 33 cl. kr. 40,-

TUBORG SUPER LIGHT 0,1 % VOL.
​Alkoholfri øl. Den er brygget, som en rigtig pilsner, hvor alkoholen er fjernet skånsomt.
Let og frisk smag med fin syrlighed, dufter af kornblomst.
Nydes til lette retter og til frokostbordet, god til stærk krydret mad.

Flaske 33 cl. kr. 35,-

CARLSBERG ELEPHANT 7,2 % VOL.

​Den er en ravgylden øl med stærk og fyldig smag. En høj kvalitet øl med tyngde og fylde i hver eneste dråbe. Elephanten er brygget på lys pilsnermalt, hvilket giver den en lys farve. Den har en stor og stærk aroma med frugtagtig karakter, hvilket er opnået ved gæren. Den egner sig bedst til vinter retter, så som kraftige supper og gryderetter.

Flaske 33 cl. kr. 40,-

BRAUNSTEIN FARK LAGER 5,4 % VOL.

​Det er en mørkebrun, næsten mahogni farvet, undergæret øl, som er rig på aroma, med blød maltet smag, let sødlig. Den har et strejf af karamel og chokolade i eftersmagen. Ideel til et let måltid eller grillmaden


Fadøl 25 cl. kr. 55,-
Fadøl 50 cl. kr. 65,-

BRAUNSTEIN ØKOLOGISK CLASSIC 4,9% VOL.

En let fyldig smag af karamel, maltsmag, karakter fra mørke maltsorter og en let tør finish. Smuk ravfarvet glød og en tæt hvid skumkrone. Blød duft af flødekaramel og hø med let maltsødme. Perfekt til tørstslukker eller til frokosten!

Fadøl 25 cl. kr. 55,-

Fadøl 50 cl. kr. 65,- ​​

SYLFIDE, STEVNS BRYGHUS 5,5 % VOL.

​Klassisk og let drikkelig pale ale med fin duft af frisk frugt og humle. En god balance mellem restsødmen, bitterheden, den friske smag fra gæren og de anvendte humler. Brygget på pilsnermalt-, munchener- og røgmalt, humlet med Saaz, Centennial og Amarillo. Øllets farve er strågul til gylden.


Flaske 50 cl. kr. 68,-​

STEVNS SPECIAL ALE, ​STEVNS BRYGHUS 5,5 % VOL.

​Den var den første øl, Stevns Bryghus sendte på markedet. En aromatisk pale ale med frisk aroma og flot bitter. Brygget på byg-, røg-, og karamelmalt, humlet med engelske og amerikanske humler. Gæret med en belgisk overgær. Farven er mørk amber. En fremragende øl til de fleste daglig retter, både til frokost og det lidt tungere.


Flaske 50 cl. kr. 68,-

TRAMPEØL, ​STEVNS BRYGHUS 5,0 % VOL.

​Øllen er en amber undergæret øl, bitterhumlet til en god balance med 2 amerikanske humler, Centennial og Athanum. Brygget på pilsner-, munich, karamel og rugmalt. Trampeøllen er brygget til ære for den fantastiske Trampesti langs Stevns Klint mellem Rødvig og Bådehavnen Bøgeskoven. Farven er lys amber.

Flaske 50 cl. kr. 68,-

KLINTEKONGENS STOUT, ​STEVNS BRYGHUS 7,5 % VOL.

​Fyldig og kompleks med masser af smag fra de anvendte råvarer. Godt humlet, tilpas med røg, kaffeagtig syrlighed fra den ristede byg, chokolade fra chokolademalten og understøttet af sødme fra den mørke karamelmalt. Brygget på byg-, røg-, mørk karamelmalt, ristet byg, havre og mørk sukker. Humlet med Northem Brewer og Centennial, gæret med en engelsk overgær. Dens farve er sort. Rigtig god til oksekød, gammeldags eller i en dessert med mørk chokolade.


Flaske 50 cl. kr. 68,-

ELVERPIGENS FRYD, ​STEVNS BRYGHUS 5,0 % VOL.

​Tysk inspireret klassisk lys hvede øl med let krop og lav humling. Let humlet med amerikansk humle og gæret med tysk hvedeølsgær. Brygget på hvede-, pilsner-, karamel- og røgmalt.
Farven er strågul.

Bør nydes kold og passer perfekt til grillet fisk og kylling.

Flaske 50 cl. kr. 68,-

Sodavand har vi Coca Cola produkter coca cola, Squash, zero, Lemon, Kurvand, Kurvand, m. citrus, Tonic, samt faxe Kondi , alt er i glas flaske 25 cl.​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Havnen 25

4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

Åbent alle dage

Køkken:

Mandag til Torsdag

Kl. 11.30-21.00

Fredag til Lørdag

​Kl. 11.30-21.30

Søndag 

Kl. 11.30-16.00

Restauration:

Man til søndag 

kl. 11.00-22.00/23.00​

Skipperkroen Køge ApS
Havnen 25
4600 Køge