Smørrebrød tilbydes i høj kvalitet

Er du til smørrebrød, er vi hos Skipperkroen specialister i at lave lækkert smørrebrød til en god frokost. Hver dag glæder vi vores mange kunder fra Køge, Greve og Herfølge med højtbelagt smørrebrød, som vi leverer fra dag til dag. Vi anvender altid de mest friske råvarer, og vi laver meget af det fra bunden – herunder vores delikate remoulade, som mange er begejstrede for.

Ønsker du at få en lækker madpakke, eller skal der serveres frokost for kunder eller medarbejdere, er vi klar til at levere varen. Vi lægger vægt på at skabe en indbydende frokost, der er velsmagende og samtidig ser flot ud. Bestil din frokost hos os, hvis du sætter pris på smørrebrød i høj kvalitet.

Få smørrebrød leveret lige til døren

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at hente frokost. Vi knokler derfor, hver eneste dag, for at lave det mest fantastiske smørrebrød til vores kvalitetsbevidste kunder, som gerne vil have en frokost, der er noget særligt.

Vi byder på en lang række af de klassiske kendere, men vi skaber også vores helt egne. Vil du gerne have en sund og velsmagende frokost, er vi parate til at levere den lige til døren. Bestil en dag i forvejen og vær sikker på, at der er middagsmad til dig og dine ansatte. Vi går op i kvaliteten af vores mad, så bestil dit smørrebrød og bliv imponeret over hvad vi kan tilbyde.

Vi kan også levere dansk smørrebrød til eksempelvis selskaber og andre arrangementer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af sund frokost

Smørrebrød har altid været en fast klassiker i mange firmaer. Det er en sund og lækker frokost, som ser flot ud, når det er pyntet og er højtbelagt. Vi gør en dyd ud at skabe nogle flotte klassikere, som ikke blot er en fryd for øjet, men som også smager fantastisk.

Ring for bestilling på telefon 56 65 02 64 eller send os en mail på mail@skipperkroenkoege.dk. Du kan vælge at hente selv eller få bragt ud.

​​

FISKEFILET

med hjemmelavet remoulade og citron

​kr. 75,-​

REJER & ÆG

på franskbrød med citron, kaviar, dild & mayonnaise

kr. 72,-​​​

LILLE HAKKEBØF

med løg og spejlæg​

kr. 79,-​​​​

TARTAR

med æggeblomme​

​kr. 115,-​

SPRÆNGT OKSEBRYST

med flødepeberod & pickels

kr. 72,-​​​

FISKEFILET

med rejer og mayonnaise

kr. 97,-​

ROASTBEEF

med hjemmelavet remoulade

​kr. 69,-​

LUN LEVERPOSTEJ

med bacon, champignon & surt

kr. 49,-​​​

RØGET ÅL

med røræg & purløg

kr. 125,-​

MØRBRADBØF

med bløde løg​

kr. 125,-​​​

Kontakt

Skipperkroen Køge Havn

Find vej:

Havnen 25
​4600 Køge

Telefon: 56 65 02 64

E-mail: ​mail@skipperkroenkoege.dk​

CVR: 36454121

social-facebook-circular-button

Åbent alle dage

Køkken:

Søndag til torsdag 

11:30-21:00

Fredag til lørdag

Kl. 11.30-21.30

Restauration:

Mandag til søndag 

kl. 11.30-22.00/23.00​